Sales associate søges!

Vi er på en spændende og ambitiøs salgsrejse og vil udvide vores salgsteam med en sales associate. Vil du udvikles og udfordres som sælger?

Vi forestiller os, at du allerede har professionel erfaring med salg. Det kan både være B2B eller B2C salgserfaring – det vigtigste er, at du mindst mestrer ‘phoner’ disciplinen og får energi af at sælge på telefonen!

ChangeGroup er et IT konsulenthus, hvor vi benytter freelance konsulenter til at løse vores kunders udfordringer. Det kræver dygtigt og relevant rådgivning at sælge IT konsulenter.

Kan du genkende dig selv i følgende beskrivelse?:

  • Åben og god til at komme tæt på andre
  • Ansvarlig og kan færdiggøre en opgave selvstændigt
  • Trives bedst i et team og altid i pokkers godt humør
  • Elsker at vinde eller nå et mål
  • Masser energi og drive
  • Interesserer dig for mennesker og det de kan
  • Skriver, præsenterer og taler – flydende og koncist

 

Din dagligdag i ChangeGroup som flyvefærdig sælger efter 6 måneders salgs-onboarding

Din opgave bliver at videreudvikle relationen til og inspirere kunderne i dit distrikt samt være kontaktpunkt til de konsulenter du har i opgave.

Du arbejder langsigtet og strategisk med dine kunder med definerede must-win-battles. Du holder dig opdateret med alt der vedrører kunden, mapper organisationen og kender dine nøgleinteressenters agenda, så du kan inspirere og rådgive med relevant indhold. I tillæg til den proaktive afdækning af behov, er du også den foretrukne partner ved kendte behov hos kunden.

Du er den primære kontakt og sparringspartner for ’dine’ konsulenter og mødes jævnligt med dem. Du har ansvaret for deres trivsel i hverdagen, samt at finde den næste relevante opgave der passer til deres profil og kompetencer.

Du er den sociale kollega der spreder glæde med dit smittende humør. Du bidrager til hele ChangeGroups udvikling og arbejder dagligt tæt sammen med rekruttering, marketing og adminstration.

Hvad tilbyder vi:

Et high-performance team på 17 individer, hvor vores ’one-family’ kultur er vores mest skattede asset. Vi syntes i al beskedenhed, at du får de bedste kolleger der altid hjælper og dækker hinandens ryg.

Vi har travlt – og vi har det sjovt med at have travlt. ChangeGroup har kickstartet hvad der bliver en vild vækstrejse, der fordrer nye spændende digitale projekter og flere folk. Du får mulighed for at præge og udvikle din rolle, karriere og videreuddannelse.

Derudover sundhedsforsikring, pension, kantineordning, hjemmearbejdsdage, sociale aktiviteter, kontorvin og –kage, lækre kontorfaciliteter på Østerbro, fitness rum og en attraktiv løn der afhænger af erfaring.

Hvis du vil være med på vores rejse, behøver du ikke sende CV og motiveret ansøgning. Til gengæld vil vi bede dig udfylde dette ansøgningsskema. Vi inviterer og afholder samtaler løbende, og venter gerne på den rigtige profil til vores team.

Hvis du er nysgerrig eller bare vil høre mere om os og rollen, er du altid velkommen til at kontakte Allan som er faglig lead i salgsgruppen på ab@changegroup.dk eller 31 18 24 88.