Ny salgsprofil: "Jeg drives af de muligheder, som ligger i samspillet mellem mennesker"

ChangeGroup har fået endnu en ny senior rådgiver ombord. Læs alt om Henrik Michel Nielsen her!

Hvem er Henrik?

”Jeg er en person, der drives af de muligheder og det potentiale, som ligger i samspillet mellem mennesker. Hertil også krydsfeltet mellem IT Innovation og forretningsvision. Jeg vil sige, at jeg ejer et no-limit mind-set og bestræber mig på at udvise integritet gennem dialoger, som tager udgangspunkt i åbenhed, nytænkning og med fokus på bolden. Privat bor jeg på Kalvebod Brygge i København, og jeg stortrives i kanal-miljøet – på vand såvel som på land – og gerne sammen med min søn, når han ellers har tid fra sine studier. Hertil elsker jeg at rejse til Provence og besøge familien på min mors side over en Pastis”.

 

Hvad bliver din rolle i ChangeGroup-familien?

”Det er min ambition at dele min viden og erfaring fra mit tidligere virke i IT-rådgivnings- og digitaliseringsbranchen med mine kunder, konsulenter og kollegaer sådan, at vi sammen bliver endnu bedre til at ramme plet på den evig flyttende målskive. Min rolle bliver at fungere som en trusted advisor hos vores stakeholders, hvilket vil sige, at opbygge stærke relationer og geare ChangeGroup-løsninger til best-in-class service leverancer. Når dagen er omme handler det for mig om, at mine dygtige og erfarne kollegaer hos ChangeGroup, de crazy skarpe konsulenter og jeg selv har levet 100% op til de forventninger, som vi, ved initieringen, stillede i udsigt og at værdien af vores anstrengelser vil have afgørende betydning for projektets udfald og dermed programlederens succes”.

 

Hvorfor har du valgt at blive en del af ChangeGroup?

”Jeg har gennem mine næsten syv år hos Gartner ofte stødt på konsulenter og repræsentanter fra ChangeGroup i forbindelse med implementeringsprojekter hos fælles kunder og til diverse netværksarrangementer. Feedbacken fra kunder og konsulenter har altid været, at ChangeGroup er et top seriøst konsulenthus med en kunde-obsessed tilgang. En kontinuerlig pleje af kunder, konsulenter og partnere i et velsmurt økosystem. Dét jeg senere fandt ud af var, at det har ChangeGroup en betegnelse for – one family. Dette sammenhold med en evig stræben efter at blive bedre igennem nyskabelse og innovation og med en evig fokus på værdien af det ChangeGroup leverer gjorde, at valget var enkelt for mig i forhold til mit karriereskift”.

 

Short facts om Henrik Nielsen:

Ansat i ChangeGroup pr. August, 2022

Stillingsbetegnelse: Senior rådgiver

Baggrund: Karriere inden for værdibaseret salg af SW og IT-service ydelser.

Fun fact: Henrik er oprindelig udlært kok fra Restaurant l’Alsace i Ny Østergade i København.

Henrik Michel Nielsen