Rekrutteringsteamet spirer - byd velkommen til Fie!

ChangeGroup byder foråret velkommen med et nyt talentskud i rekrutteringslandskabet. Læs alt om vores nyeste skud - Fie - her

Hvem er Fie?

For mig er det vigtigt at skabe nye bekendtskaber. Derfor gør jeg også meget for at skabe kontakt til andre mennesker ved først og fremmest at være smilende og imødekommende, hvilket er et kendetegn ved mig. Af selvsamme årsag har jeg et intenst behov for at kunne tale med hvem som helst, om hvilket som helst, og jeg hungrer altid efter ny viden, så jeg kan være den bedst-mulige samtalepartner uafhængigt af, hvem jeg møder på min vej. Jeg ved derfor intet bedre end at lære om eller afprøve nye ting, hvilket blandt andet er årsagen til, at jeg har været på udvekslingsophold flere gange under min uddannelse. I min hverdag forsøger jeg også at være udforskende – dog på den lidt mindre klinge – og min nyeste horisontudvidelse består i at afprøve poetry slam – dog hidtil kun som publikumsdeltager.

Hvad bliver din rolle i ChangeGroup-familien?

Jeg kommer til at agere som rekrutteringsspecialist, og jeg er især begejstret for at varetage denne rolle, da jeg er nysgerrig på, og optaget af, hvad der beriger mennesker i en arbejdsmæssig kontekst. Jeg vil i den sammenhæng medbringe min viden om motivation og menneskets reaktion på forandringer, som jeg har taget med mig fra min uddannelse i erhvervsøkonomi og psykologi. Det kan jeg anvende til at skabe den bedst mulige oplevelse for ChangeGroups freelancere såvel som de IT-specialister, som overvejer at forandre eget liv ved at blive en del af ChangeGroups freelancefamilie.

Hvorfor har du valgt at blive en del af ChangeGroup?

Begreber som ”ærlighed”, ”transparens” og ”familie” bliver i højere og højere grad benyttet, når organisationer skal beskrive deres arbejdsmiljø og værdier, men jeg blev alligevel glædeligt overrasket over, hvor seriøse ChangeGroup er om at efterleve disse elementer – specielt fordi disse fænomener ikke udelukkende gælder for medarbejderne i ChangeGroup, men udvides til også at omfavne ChangeGroups freelancere og kunder. Understøttelsen og vedligeholdelsen af ChangeGroups netværk af freelancekonsulenter træder på den måde i forgrunden, hvilket betyder, at man som rekrutteringsspecialist ikke skal ”slippe” sine freelancere helt, når de tilknyttes et projekt, men i stedet får lov til at følge deres videre færd, hvilket tiltaler mig enormt meget.

Short facts om Fie:

Ansat I ChangeGroup pr. 15. marts 2023

Stillingsbetegnelse: Rekrutteringsspecialist

Baggrund: Uddannelse: Cand. merc. (psyk.) fra CBS

Fun fact: Min yndlingsejendel er min Kindle, da den gør det muligt for mig at have et uendeligt bibliotek, hvilket er pragtfuldt for mig, da jeg i skrivende stund har over 400 e-bøger i min digitale bibliotekshal.

Jeg vil medbringe min viden om motivation og menneskets reaktion på forandringer, som jeg har taget med mig fra min uddannelse i erhvervsøkonomi og psykologi

Fie Lehman Larsen