changegroup_raadgiver_konsulenthus_ny_medarbejder_christian_skou

Nye skarpe øjne skal spotte landets dygtigste konsulenter

I ChangeGroup er målet ikke at have mange konsulenter. Men at have de dygtigste konsulenter. Og de er ikke altid lige nemme at spotte. Derfor styrker ChangeGroup nu sin interne rekruttering med et par friske øjne: Christian Skou, der er nyuddannet fra CBS, men har erfaring fra både Fujitsu, 7N, IUM … og ChangeGroup.

Christian Skou, ny rekrutteringskonsulent i ChangeGroup:

”Jeg begyndte som assistent i ChangeGroup for 10 år siden, mens jeg stadig gik i gymnasiet. Og jeg må sige, det efterlod så stærkt et indtryk, at jeg længe er gået med tanken om at vende tilbage. ChangeGroup har en klar holdning til, hvordan de vil arbejde, og det passer godt til mig.

Som rekrutteringskonsulent bliver det min opgave at finde frem til branchens dygtigste konsulenter og matche dem med de rigtige opgaver. Det er utroligt spændende. For det handler om at lære menneskene bag at kende. Det rigtige match kan man jo ikke læse sig til i et CV.

Noget af det første, jeg vil tage fat på, er at optimere de interne processer og hjælpe resten af teamet med at udtænke nye metoder til at onboarde vores konsulenter. Det er et område, ChangeGroup allerede har fokus på, men som jeg skal være med til at udvikle endnu mere.”

Om Christian Skou:

Stilling: Rekrutteringskonsulent i ChangeGroup

Baggrund: Uddannet cand.merc. fra CBS (oktober 2016) med speciale i økonomisk markedsføring og praktisk erfaring fra Fujitsu, 7N og senest IUM.

Fun Fact: Har lige rejst to måneder rundt i Japan som backpacker, hvor han blandt andet var ude at surfe på Stillehavets enorme bølger.