Nye ambitioner, ny kollega: ChangeGroup ansætter creative storyteller til kommunikations- og marketingsteamet

2022 står i vækstens tegn for ChangeGroup, og på rejsen mod nye højder har ChangeGroup ansat endnu et nyt ansigt i virksomhedens fold, som skal sætte storytelling på agendaen. Byd velkommen til Stefanie Frid Jørgensen.

 

Hvem er Stefanie?

”Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet, og min karriere tog derfor også afsæt i journalistikkens verden. Jeg har altid været utroligt passioneret omkring den skrevne magi. Efter fire år som journalist valgte jeg at gå efter en kandidat, og valget faldt på Business and Communication. Det gav mig en forretningsforståelse, som jeg har taget med mig ind i ChangeGroup”.

 

Hvad bliver din rolle i ChangeGroup-familien?

”I denne stilling kommer jeg til at kunne blande min journalistiske kerne med kommunikation, branding og et drys af marketing. ChangeGroup har store ambitioner for virksomhedens fremtid, og min opgave som creative storyteller bliver at sætte medarbejdernes vindende arbejde under en lup. ChangeGroup skal være bedre til at fortælle om virksomhedens ekspertiseområder, unikke løsninger og virksomhedens fortælling, og det bliver min mission. Jeg ser meget frem til at få et større indblik i digitalisering og IT og hertil at lære vores konsulenter at kende”.

 

Hvorfor har du valgt at blive en del af ChangeGroup?

”Jeg er en udpræget team-player, og jeg kunne tidligt i rekrutteringsprocessen mærke, at man hos ChangeGroup ikke bare bliver en møtrik i maskineriet, men derimod at man får en plads i et inkluderende fællesskab, hvor alle medarbejdere kommer hinanden ved på kryds og tværs af organisationen. Det er en positiv prioritering fra virksomhedens side af, som man desværre ser alt for sjældent i dag. Det var derfor ikke svært for mig at sige ja til stillingen som creative storyteller, og jeg er sikker på, at kulturen i virksomheden kommer til at skabe en utrolig stor værdi i min hverdag”.

 

Short facts om Stefanie Frid Jørgensen:

  • Ansat i ChangeGroup pr. 15. november 2021
  • Stillingsbetegnelse: Creative storyteller
  • Baggrund: Journalist hos nogle af Danmarks største mediehuse
  • Fun fact: Jeg får en udpræget ubehag i kroppen, når jeg ser specielle mønstre, hvilket kaldes trypofobi

 

 

Stefanie Frid Jørgensen