changegroup_raadgiver_konsulenthus_ny_medarbejder_lars_thoft_christensen

Ny salgschef skal styrke rådgivning om digitale transformationer

I ChangeGroup er målet at skabe et Danmark, der samarbejder om digital transformation. Derfor styrker ChangeGroup nu sin salgsafdelingen med Lars Thoft-Christensen, der skal rådgive kunderne om IT og digitalisering.

Lars Thoft-Christensen, ny salgschef i ChangeGroup:

Min opgave bliver at rådgive vores kunder om IT og digitalisering ud fra deres forretning, potentialer og kultur. Jeg vil blandt andet bruge min erfaring inden for business intelligence, blockchain og digitalisering til at skabe succesfulde forandringer i virksomheder og institutioner.

ChangeGroup har en åben og ligefrem virksomhedskultur, som jeg synes er meget interessant. Den er hverken styret af politiske beslutninger og bureaukratiske processer.  I min stilling får jeg mulighed for at arbejde med nye og udfordrende projekter, konsulenter og virksomheder, som passer rigtig godt til mine faglige kompetencer og personlige profil. I det ChangeGroup har et stærk fokus på digital transformation, kan jeg samtidig dyrke min store passion inden for ny teknologi.

Om Lars Thoft-Christensen:

Startede i ChangeGroup: maj 2018

Stilling: Salgschef i ChangeGroup

Baggrund: +10 års ledelseserfaring indenfor SAS Institute, ATP og Fujitsu.

Fun Fact: Lars har cyklet langdistance på landevej siden han var 18 år. Han bor i Vedbæk med sin kone Maibritt og hans 4 børn.