ChangeGroup har fået en ny økonomiansvarlig: Byd velkommen til Lea!

Vores administrationsteam er udvidet med en ny, sej talkvinde, som skal være ChangeGroups nye økonomiansvarlige.

 

Hvem er Lea?

Jeg er en udadvendt og positiv person, som altid er klar på nye forandringer i alt, hvad jeg gør i mit liv. Jeg er meget social, og relationer har stor betydning for mig og min livskvalitet. På den private front er jeg mor til tre piger, og jeg bor med min kæreste og de to mindste børn i Hvidovre. Vores familie elsker at være i naturen, og gerne i kombination med aktivitet. Eksempelvis har vi flere gange været en uge på ferie i kajak, hvilket er helt fantastisk!”

 

Hvad bliver din rolle i ChangeGroup-familien?

”Min rolle i ChangeGroup bliver at holde styr på økonomien og samtidigt at være den administrative højre hånd. Hertil skal jeg også fokusere på at se efter udviklingsmuligheder på den administrative front. Jeg har altid haft en stor interesse for tal og økonomi, og samtidigt sætter jeg en ære i, at de ting jeg leverer, lever op til de behov, der måtte være. For mig handler min stilling dog ikke kun om økonomi, men også kunne yde en god service, hvor jeg kan være med til gøre hverdagen lettere for mine kollegaer”

 

Hvorfor har du valgt at blive en del af ChangeGroup?

”Jeg så jobopslaget via LinkedIn igennem en bekendt. Selvom jeg havde siddet i min daværende stilling i mere end syv år, så var jeg egentlig ikke nået til at springe ud og lede efter noget nyt, men da jeg læste jobopslaget, så resonerede det bare helt vildt til min person. Opgaverne er brede og varierede inden for både økonomi og administration, og hertil er der rig mulighed for at komme med i ideer og være med til at bygge en ny funktion op. Men vigtigt var det dog at mærke, at man som en del af ChangeGroup bliver en del af et ekstremt stærkt team, og da jeg som person er en teamplayer og trives bedst med at være en del af et hold, så var det ikke svært for mig at sige ja til stillingen hos ChangeGroup”

 

 

Short facts om Lea Meta Larsen:

  • Ansat I ChangeGroup pr. 1. juni 2022
  • Stillingsbetegnelse: Økonomiansvarlig
  • Baggrund: Økonomistillinger hos blandt andet NoaNoa og Dansk Musiker Forbund
  • Fun fact: ”Alt det tøj jeg har på er genbrug. Jeg elsker at udskifte mit tøj, og jeg har derfor meldt mig ind i Det Kollektive Klædeskab, hvor man bytter tøj. Det er win win. Jeg gør noget godt for miljøet, jeg får “nyt” tøj hele tiden, jeg får ryddet ud jævnligt, hvilket er med til at give andre glæde”
Lea meta Larsen