Engageret rekrutteringsspecialist bliver nyeste medlem af ChangeGroups team

Få dage efter hun kom hjem til København, efter et halvt års studierejse i Thailand, blev Maria nyeste medlem af ChangeGroup. Som rekrutteringsspecialist skal Maria hjælpe Katrine og Johnny med at sammensætte stærke konsulentteams hos kunderne. Maria fortalte lidt om hendes baggrund, og det at blive en del af ChangeGroup.

I 2014 flyttede jeg fra Sønderborg til København for at læse HA (psyk) og Cand.merc.psyk på CBS, hvor jeg nu skriver speciale omkring fremmelsen af kreativitet for fremtidens medarbejdere.

Jeg fik mit første studierelevante job hos Convision hvor jeg arbejdede med sourcing af konsulenter, og mødte Johnny. Der fik jeg blod på tanden, så da muligheden for at blive del af ChangeGroups high performance team opstod, greb jeg den med begge hænder. Teamånden er tydelig her hos ChangeGroup, og det er fedt at der bliver lagt så stor vægt på samarbejde og sparring omkring vores opgaver. Jeg glæder mig til at opbygge relationer med kollegaer, konsulenter og kunder.

Når jeg hverken er på læsesal eller kontoret, nyder jeg at lave mad, bage og passe mine planter. Jeg træner også regelmæssigt i fitness, med fokus på styrketræning. Weekenderne får jeg enten til at gå med en Netflix serie på sofaen, et cafébesøg med veninderne eller en tur til Sønderjylland. Nogle gange går turen dog lidt længere end lige over Storebæltsbroen. Jeg har rejst rundt i Syd Amerika, samt været på udveksling både i Mexico og i Thailand under studiet.

Om Maria Steffensen: 

Startede: Januar 2019 (fuldtidsansat November 2019)

Stilling: Rekrutteringsspecialist

Baggrund: Cand. merc. psyk fra CBS, og erfaring fra Convision

Fun fact: Jeg har kælket ned af en aktiv vulkan i Nicaragua

Det er så fedt at blive en del af teamet. Jeg glæder mig til at lære mere om branchen og opbygge nye relationer.

Maria Steffensen, Rekrutteringsspecialist hos ChangeGroup