Om os freelance konsulenthuset ChangeGroup

Ny brand-platform: Sammen om digital transformation

ChangeGroup har fået et nyt brand. I 2017 satte vi os et mål, vi vil drive Danmarks digitalisering gennem teamwork, læring og faglig inspiration. Den rejse skulle vores brand og visuelle identitet understøtte.

Vi er i gang med at udrulle en ny brand-platform, der skal understøtte ChangeGroups langsigtede strategi om at blive en mere central spiller inden for rådgivning om IT og digitalisering.

Rådgivning om digitale forandringer er højt på agendaen hos vores kunder, og her kan branding få en afgørende betydning for at øge kendskabet til ChangeGroups ydelser og ekspertiseområder. Med den nye brand-platform vil vi gerne positionere ChangeGroup som en eksekveringspartner, der hjælper virksomheder og institutioner med at løse udfordringer med digitale forandringer.

Vores nye brand forbinder over 20års erfaring indenfor IT konsulentbranchen, med en digital fremtid der kræver samarbejde, forandringsparathed og digital transformation.

Helle Ørsted, Adm. direktør

Med udgangspunkt i sloganet 'sammen om digital transformation' er der udviklet en ny visuel identitet med et nyt website, logo og en fortælling om ChangeGroup der omfavner de nære relationer, samarbejdet og den faglige udvikling, som sker på tværs af kunder, rådgivere og IT-konsulenter.

changegroup_ny_brand_platform_logo
Kompetencer

Fortællingen tager udgangspunkt i ChangeGroups arv og historie, hvor vi siden 1995 har samlet frie IT-konsulenter, der beriger hinanden med forskellige kompetencer. Den introducerer også en retning for hvordan vi, med vores indsigt i forandring og fokus på at arbejde som et team, sikrer effektivitet i hele samfundets digitale transformation.

changegroup_ny_brand_platform_kontakt

Vores nye brand danner et stærkt fundament for at vi bliver en central spiller der skaber et Danmark der samarbejder om digital transformation.

Ralf J. Hollander, Marketingchef i ChangeGroup