Ledelsesberetning: Meget nyt er godt nyt

2017 blev endnu et år med vækst for ChangeGroup. Omsætningen voksede med 10 %, og resultatet efter skat sluttede 12 % højere end året før. Det er dejligt. Men hvad der er endnu dejligere, er måden, det er sket på: Vi har åbnet døren til nye markeder, budt nye kunder velkomne og fået nye aktionærer ind i familien.

Navnet er Change. ChangeGroup. Det ligger i vores navn: Vi vil skabe digital forandring. Ikke bare hos virksomheder, men også i offentlige institutioner og samfundet som et hele. Det får vi endnu større mulighed for fremover, da vi i november 2017 fik license to operate under SKIs Rammeaftale 02.17 IT-konsulenter. Dermed tog vi endnu et vigtigt skridt i retning af at styrke vores samarbejde med den offentlige sektor.

ChangeGroup fik 6 nye kunder i 2017

Claus Løfberg Jørgensen, Senior advisor og medlem af bestyrelsen hos ChangeGroup

ChangeGroup_raadgiver_investor_ledelsesberetning_graf_1550x1550

Den, der tror, han er færdiguddannet … er ikke uddannet, men færdig. Sådan siger et kinesisk ordsprog, og sådan siger vi. Derfor var det helt naturligt, at vi lavede et kursus sammen med advokatfirmaet Kromann Reumert, hvor vores konsulenter kunne blive certificeret i EU’s persondataforordning (GDPR). Mere end 160 konsulenter har allerede været gennem forløbet og er nu i fuld gang med at hjælpe vores kunder med at efterleve forordningen, blandt andet ved hjælp af den implementeringsmodel med 9 spor, som vi udviklede sammen med kunderne under de første GDPR-projekter.

Computerworld kårede os i 2017 til det 5. bedste IT-konsulenthus. Det er 10 pladser bedre end sidste år.

Ralf Jonathan Hollander, marketingchef hos ChangeGroup

Aktionærer er ikke bare aktionærer. I ChangeGroup er der ingen ”dem” og ”os”. Vi ser alle interessenter – lige fra kunder til medarbejdere – som del af det samme team, hvor vi hjælper hinanden, så vi kan nå vores fælles mål. Derfor giver det også god mening, at mange af vores medarbejdere og konsulenter også er aktionærer. Og dem kom der endnu flere af i 2017, hvor 11 konsulenter og medarbejdere trådte ind i ejerkredsen.

Claus Løfberg Jørgensen
Vil du høre mere om året der gik?

Claus Løfberg Jørgensen

+45 2374 1911
clj@changegroup.dk