Kontakt

Brænder du for finans?

ChangeGroup er på en spændende og ambitiøs vækstrejse. Vi søger derfor en forretningsorienteret finansansvarlig til at drive vores økonomifunktion

Hvem er du, og hvad skal du lave? 

Du har solid erfaring med finans- og økonomiansvar fra en SMV, der oplever vækst, og er vant til en tæt dialog og strategisk sparring med ledelse og bestyrelse. Du har en passende videregående finansiel uddannelse, og har du kendskab til IT- eller konsulentbranchen, er det et plus. 

Du får ansvar for ledelse af vores økonomifunktion med dertilhørende projekter. Hos os kalder vi det en ‘faglig lead’. Udover det overordnede faglige ansvar og fordeling af opgaver i teamet, får du eget ansvar for likviditetsanalyser, bestyrelses- og ledelsesrapportering, finansanalyser og -strategi, bank, revision m.m. Vi har flere projekter i støbeskeen, og du vil blive en nøglespiller i vores digitale transformationsprojekt, som blandt andet inkluderer et nyt økonomisystem. Du kan også forvente daglig sparring med vores CEO Claus. 

Dit team inkluderer Sanne og Lea. Sanne fungerer som faglig lead for hele det administrative område på tværs af alle teams (procesarbejde, kontraktstyring, dele af IT-området, forretningsregler, indkøb, samt leverandør- og konsulentkontakt m.m.), og Lea udfører den daglige bogføring, fakturering, løn, m.m. 

Kan du genkende dig selv? 

  • Analytisk med sans for kvalitet og detaljer   
  • Ansvarlig, ordentlig, målrettet og med en høj moral    
  • Teamtype – du arbejder selvstændigt, men trives bedst med at være en integreret og givende del af et hold   
  • Én der bliver lyttet til  
  • Du har overblik og fornemmer hvor du selv, og andre, er på vej hen   
  • Engageret, passioneret, energisk og optimistisk
  • Flair for IT-systemer 
  • Lyst og nysgerrighed til nye projekter og datadreven forretning 

Hvem er vi og hvad tilbyder vi: 

ChangeGroup er et IT-konsulenthus med 1100 tilknyttede freelance konsulenter, som vi finder spændende opgaver til. Vi har søsat en masse initiativer og oplever derfor stor vækst. Vi har 150 konsulenter i arbejde hos primært danske C25-virksomheder og offentlige forvaltningsenheder. Vores strategi indbefatter at fortsætte den ambitiøse vækstrejse – og det er denne, som du skal være med til drive. 

På kontoret er vi 18 individer, hvor vores ’one-family’-kultur er vores mest skattede asset. Vi syntes i al beskedenhed, at du får de bedste kolleger, der altid hjælper og dækker hinandens ryg.  

Vi har en flad organisationsstruktur, som består af en administrerende direktør og fem teams, der hver er ledet af en faglig lead: Salg, rekruttering, økonomi og administration, udbud og samarbejdspartnere samt marketing og forretningsudvikling.  

Vi tilbyder sundheds- og tandlægeforsikring, pension, kantineordning, hjemmearbejdsdage, sociale aktiviteter, kontorvin og -kage, lækre kontorfaciliteter på Østerbro, fitness og en attraktiv løn, der afhænger af erfaring.   

Hvis du vil være med på vores rejse, så send din ansøgning til rekrutteringschef Katrine Krogbeck kk@changegroup.dk. Vi inviterer og afholder samtaler løbende, og vi venter gerne på den helt rigtige profil til vores team.    

Hvis du er nysgerrig eller bare vil høre mere om os og om rollen, så er du altid velkommen til at kontakte vore CEO, Claus Løfberg Jørgensen, på clj@changegroup.dk eller 23741911.