Kontakt

Vi søger konsulenter med erfaring indenfor sundhedsteknologi

ChangeGroup har i flere år været på rammeaftale i Regionerne, og vi har derfor behov for dygtige kandidater med Regionserfaring i vores freelancefamilie. Så har du arbejdet med sundhedsteknologi og digitalisering i vores fælles sundhedsvæsen? Bliv en del af vores freelancefamilie i dag.

Hvem er du rent fagligt? 

Erfaring og roller:

Du har mindst fem års konsulent projekterfaring, hvoraf mindst to-tre af årene har været i en af Regionerne, inden for de sidste 10 år. Både erfaring som fastansat konsulent såvel freelance er relevant.

Din rolle kan have været som projekt-, program- eller forandringsleder. Eller forretningsanalytiker, projektkoordinator, arkitekt, sikkerhedskonsulent, testleder, agil coach eller scrum master. Mulighederne er mange, men fælles for rollerne er noget med IT.

Værktøjskasse og metode:

Opgaveporteføljen byder både på projekter, der løses efter traditionel vandfaldsmodel, samt opgaver der udvikles efter agile principper.

I tillæg til din erfaring har du gerne én eller flere certificeringer f.eks. PRINCE2, SAFe, Scrum Master, ADKAR, PMI, PMP, ITIL, Ethical Hacker eller andet som understøtter din rolle.

 

Hvem er du som person? 

Som ChangeGroup konsulent bliver du en del af ChangeGroup-familien, og du skal som person passe ind, og købe ind på vores værdier. Vi sætter ordentlighed og transparens højt, og forventer at vi er fælles om at finde en god opgave. Vi anbefaler, at freelancekonsulenter er skrevet op i tre-fire huse for at sikre flere muligheder mellem opgaver.

Er du ydmyg, passioneret og god til at arbejde i teams? Og har du en solid portefølje af projektleverancer i bagagen? Så kunne ChangeGroup være dit foretrukne hus.  

Læs mere om ChangeGroup og hvordan vi samarbejder med vores konsulenter her. 

 

Katrine Krogbeck
Vil du vide mere? Kontakt Katrine fra rekruttering i dag til en uforpligtende snak!

Katrine Krogbeck

+45 3026 8316
kk@changegroup.dk