changegroup_administrerende_direktør_helle_oersted_stopper

Helle Ørsted stopper som adm. direktør ved udgangen af 2020

Helle Ørsted fratræder som administrerende direktør for ChangeGroup ved udgangen af 2020. Hermed er det generationsskifte, som længe har været drøftet, nu påbegyndt.

Helle har sat et kolossalt aftryk på ChangeGroups udvikling, siden hun var med til at stifte konsulenthuset tilbage i 1995. Senest som administrerende direktør siden 2013, har Helle skabt det sunde fundament, værdier og kultur, som ChangeGroup står på i dag. Det er med stor respekt for de opnåede resultater, at vi siger farvel. Helle efterlader et ChangeGroup i fin form, både i forhold til den nuværende strategi og med en stærk organisation.

Bestyrelsen har igangsat en proces med henblik på at finde ChangeGroups næste administrerende direktør, som forventes at være på plads i slutningen af 1. kvartal 2021. Indtil da er Claus Løfberg Jørgensen konstitueret som adm. direktør fra 1. januar 2021. Claus har tidligere været direktør i flere selskaber og er i dag Senior Rådgiver i ChangeGroup.

På vegne af teamet i ChangeGroup vil vi gerne udtrykke en kæmpe tak og påskønnelse af Helles utrættelige indsats, helt særlige menneskeindsigt og de flotte resultater, som hun har opnået i spidsen for og sammen med ChangeGroup-teamet.

Vi ville gerne have haft mulighed for, at sige farvel med en komsammen, men desværre må vi have det til gode, til muligheden byder sig igen.

Har du spørgsmål kan disse rettes til undertegnede på 23741911 eller til bestyrelsesformand Ketil Petersen på telefon 51208079.

På teamets vegne,

Claus Løfberg Jørgensen
Konstitueret adm. direktør

Obs! Du kan evt. sende en hilsen til Helle ved at skrive i kommentarfeltet på vores LinkedIn side.