Jul

Glædelig Jul & Godt Nytår!

Så lakker året 2020 mod enden, og selvom mange vil mumle ”godt det samme”, har det ikke været helt skidt.

Konsulentmarkedet gik ikke helt i stå – på trods. På trods af kontante udmeldinger fra statsministeren om at afvikle al konsulentbistand i det offentlige, udfordringer med lukkede og udskudte projekter, new-ways-of-working med hjemmearbejde og brancher som er i coronaknæ – så har vi stadig masser at rive i og matcher de bedste konsulenter til opgaverne. 

Mange – konsulenter, kunder og ChangeGroup er blevet mere fleksible. Vi tager ikke vores eget, vores familie eller kollegers helbred for givet. Vi er blevet mere tolerante og omsorgsfulde. Vi har kollektivt savnet, stået sammen og lidt afsavn.

I året der gik, har vi i ChangeGroup måttet aflyse kurser, netværks-, gå-hjem-, konsulent- og kundemøder. Men vi har lært og blevet gode til at afholde webinarer, virtuel undervisning og Teams møder. 

Vi har i september budt Maja velkommen, som sammen med Bo, er vores offentlige primus motor. Maja var ikke på kontoret mange dage, før vi lavede corona-bemanding, så vi har i 2020 øvet virtuel on-boarding med konsulenter hos kunderne og i egen rede på kontoret.

Det var også i 2020, at vi skulle have fejret vores 25 års jubilæum med et festligt brag. Det blev en virtuel skål – og en lang tur ned af memory lane, for de af jer som har været med fra begyndelsen. Ved udgangen af året takker Helle Ørsted, founder og CEO for ChangeGroup, af. Det bliver et stort savn, men vi glæder os til at byde en nyt medlem velkommen i ChangeGroup familien. 

Vi er så klar til 2021. Der er ADKAR, KANBAN og Training from the BACK of the Room on-site kurser planlagt i foråret, vi har konsulentsparring og on-boarding Teams møder i kalenderen, 2021 planlægning med kunderne, virtuelle change manager og programleder netværksmøder booket, TT38 talentgennemgange, strategiforløb, webinarer, virtuelle gå-hjem-møder og meget mere.

Vi ønsker jer alle en velsignet jul og et lykkebringende nytår,

mange kærlige jule- og nytårshilsener fra

Allan, Bo, Claus, Helle, Jes, Johnny, Katrine, Lars, Maja, Maria, Ralf og Sanne