rekrutteringsteam

Er du vores lykkelige omstændighed i 10 måneder?

I ChangeGroup har vi de sidste 30 år rekrutteret IT-freelancekonsulenter.

Fra 1. september kommer vi til at savne Catrine og Michella i vores rekrutteringsteam. Deres talenter er som skabt til rekruttering. De kan se andres særlige karaktertræk, de er ansvarlige og ordentlige, de er pivhurtige til at gå i krig med en opgave, de omfavner konsulenter med stor varme og indlevelse under interviews, de kan kvikt og præcist beskrive et projekt skriftligt, og de er nogle rigtige teambamser, der trives med at deles om det hele på kontoret, hvor man helt naturligt hjælper og griber hinandens sager, interviews og søgninger.

Vil du være stand-in?

Du skal ikke være en kopi af Catrine eller Michella! Vi forventer, at du bidrager med dine egne talenter, samt tidligere erfaring med interviews, kandidatmatch, search og CV-sparring.

Den motiverede ansøgning er proklameret død for længe siden. Send dit CV med max 100 ord i medfølgende tekst til kk@changegroup.dk. Vi mener, at den mest fair og tilstræbte unbiased metode til at vurdere kvalifikationer og fit til netop vores kultur er med en talenttest. Af denne grund vil alle, der inviteres til interview, blive tilbudt en talenttest.

Hvis du allerede har en talenttest fra Talents Unlimited, FirstMind eller lignende, så send den gerne med.

Vi drømmer om, at du kan hjælpe os fuldtid fra d. 1. september og 10 måneder frem, men hvis fire dage er et stort ønske, løser vi også det. Vi bor centralt ved Vibenshus metro og synes i al beskedenhed, at du får de bedste kolleger, der altid hjælper hinanden og dækker hinandens ryg. Vi har de sædvanlige goder med fleksible arbejdstider, fitness, frugtordning, gufskuffe, frokost, fredagsvin mm., men du skal søge, fordi du vil lære 20 nye mennesker at kende, hvor de fire er rekrutteringskolleger og resten er salg, marketing, administration og finans.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor en uge. Vi interviewer løbende og holder opslaget åbent, indtil vi har fundet den rigtige løsning for os.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Katrine på +45 3026 8316 eller sende en mail til kk@changegroup.dk.