ChangeGroup styrker den offentlige indsats med ny rådgiver

Maja Christiansen er blevet en del af teamet i ChangeGroup. I rollen som sales manager får hun ansvaret for at hjælpe flere offentlige organisationer med, at løse udfordringer med digitale forandringer. Vi har taget en snak med Maja om turen til ChangeGroup.

ChangeGroup har en klar holdning til, hvordan de vil arbejde. Hele konceptet om HPT, arbejde med toptalenter og sikre den korrekte sammensætning af teams er unik. Derudover var det tydliget at mærke den gode stemning, fælleskabet, ansvarlighed og ikke mindst professionalismen. Dette tiltaler mig meget og derfor var det oplagt for mig at vælge at arbejde hos ChangeGroup.

Min opgave hos ChangeGroup bliver at sikre det bedste match mellem kunder og konsulenter. Dette match er naturligvis med udgangspunkt i at de faglig kompetence hos konsulenten passer perfekt, men også at personlighed og virksomhedskultur passer sammen.

Noget af det jeg bidraget til holdet er helt sikkert min optimisme, min evne til skabe og vedligeholde gode relationer og mit ”team-player-gen”.

Det er en opgave som jeg er godt rustet til at udføre baseret på min erfaring fra branchen generelt, men ikke mindst mit ambition om altid at finde den optimale løsning, så alle involverede parter oplever værdi.

Jeg er uddannet EDB-assistent og gennem en årerække i udlandet, bevægede jeg mig fra specialist rollen over program og projektledelse til min slut destination: salg. Jeg har arbejdet i store virksomheder, mindre virksomheder, som leder, som sælger” og som spillende holdleder.

Om Maja Christiansen:

Startede i ChangeGroup: September 2020

Stilling: Sales Manager i ChangeGroup

Baggrund: Capgemini, NNIT, Siemens, GlobalConnect, SAS Institute og Gain & Co

Fun Fact: Jeg er medejer af en mindre vingård på Midtsjælland.

ChangeGroup_Maja_Christiansen2