Administration har fået endnu et nyt ansigt - hils på Cecilie!

Administrationsteamet har hænderne fyldte, og derfor har de hentet nye kræfter ind. Hils på Cecilie Skjødt Skou, som bliver hele kontorets administrative blæksprutte!

 

Hvem er Cecilie?

“Noget som kendetegner mig er, at jeg altid har hjertet med i alt, hvad jeg laver, og det vil helt sikkert komme til udtryk i den teamplayer, som jeg er. For mig er det vigtigt, at alle skal have det godt på en arbejdsplads, også selvom alle har travlt og fordyber sig i deres arbejde”.

“Jeg elsker at skabe relationer på tværs af afdelinger, og skabe mig en forståelse for, hvad der foregår på andres bord. Det er nærmest et mantra for mig, at jeg starter nye opgaver med et smil – selv de uoverskuelige opgaver – da positivitet, for mig, er det, der skaber at godt arbejdsflow og en god energi i mit arbejde”.

“Hvis jeg skal fortælle lidt om mig i det private, så bor jeg i en dejlig lejlighed på Østerbro, og i sommerperioderne nyder godt af gåture rundt om søerne med en god kop kaffe“.

 

Hvad bliver din rolle i ChangeGroup-familien?

“Min rolle i ChangeGroup bliver at være en vigtig støttefunktion og del af administrationen. Jeg kommer til at få ansvaret for at lave kontrakter, at give salgssupport samt at jonglere med alle de ad hoc administrationsopgaver, som er måtte komme herudover. Det er min mission, at jeg sørger for, at den store ChangeGroup-familie har alt, hvad de skal bruge til at skabe en effektiv arbejdsdag”.

 

Hvorfor har du valgt at blive en del af ChangeGroup?

Jeg har i en længere periode ønsket et karriereskift fra min stilling som kosmetolog og manager, da jeg ikke følte, at jeg fik de rette udfordringer. Jeg havde et brændende ønske om at prøve en mere administrativ stilling i et kontormiljø, og helst et sted med fokus på samarbejde og gode værdier. Da jeg så faldt over denne stilling på LinkedIn fra Changegroup, så følte jeg, at det var min mulighed for at starte på noget nyt og godt for mig selv, og jeg ansøgte med det samme. Nu kan jeg med stor stolthed suge til mig med af en masse erfaring fra dygtige mennesker, og nu kalde mig selv for ChangeGroup’er“.

 

Short facts om Cecilie:

Ansat i ChangeGroup: 3. februar 2023

Stillingsbetegnelse: Administrationsassistent

Baggrund: Uddannet kosmetolog – har arbejdet som manager af salon i indre by

Fun fact: “Jeg holder meget af Harry Potter”

Cecilie Skjødt Skou