Change management

Få succes med organisatoriske forandringer: Sådan involverer og mobiliserer du ledelsen

Den 1. juni inviterer ChangeGroup til et inspirerende event, hvor ekspert i forandringsledelse, Kasper Goth, vil tale om nøglen til succes med store transformationer: Involvering og mobilisering af ledelsen. Hertil får vi besøg af Steen Holse Andersen, COO i LB Forsikring, som har fungeret som leder og topleder siden 2003. Steen giver et unikt indblik i, hvordan han, i selskab med Kasper Goth, har arbejdet målrettet med involvering af alle ledelsesniveauer i en stor kernesystemsudskiftning i LB Forsikring, og hvad dette betød for succesen af transformationen. 

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

1. juni 2022
Kl. 17:00 - 19:00

Tilmeld
Allan von Staffeldt Beck
Vil du vide mere?

Allan von Staffeldt Beck

+45 3118 2488
ab@changegroup.dk

Praktisk information

Tidspunkt

Tirsdag d. 1. juni kl. 17:00-19:00

Sted

ChangeGroup

Vibenshuset
Lyngbyvej 2,
2100 København Ø

 

Oplæg

Eventet afholdes på dansk

Transport

Metro M3, Bus 150S, 184, og 185 kører alle til Vibenshus Runddel.

Til dette event vil vores ekspert i change management, Kasper Goth, give dig et indblik i, hvordan du mest effektivt involverer både topledelsen og mellemledere i store organisatoriske forandringsprocesser. Du får endvidere muligheden for at høre Steen Holse Andersen, COO i LB Forsikring, fortælle om, hvordan han, i samarbejde med Kasper Goth, har arbejdet målrettet med involvering af alle ledelsesniveauer i en stor kernesystemsudskiftning, og hvad dette betød for den store succes med transformationen.  

Hvorfor er det interessant? 

Nye teknologier, accelererende kundekrav og internationale begivenheder influerer hver eneste dag virksomheder og organisationer, og evnen til at kunne omstille sin virksomhed og organisation er derfor blevet et vigtigt konkurrenceparameter. Det betyder samtidigt, at evnen til at kunne skabe forandringer er blevet en kritisk kompetence. Store forandringer – så som nye agile arbejdsmetoder, nye forretningsmodeller eller nye, bedre teknologier – medfører store påvirkninger i organisationen, og her er det afgørende at fokusere på og gøre brug af change management til at understøtte de organisatoriske forandringer, hvis man skal skabe succes.

Kasper Goth mener, at hemmeligheden bag succes med forandringer ligger i evnen til at mobilisere ledelsen, fordi “hvis du skal gøre én ting i forbindelse med en stor forandring eller transformation, så er det at involvere og aktivere din sponsor og ledergruppe” Kasper Goth.

I dette oplæg får du: 

  • Konkret viden om forskellige lederniveauers rolle i en transformation 
  • Kendskab til konkrete værktøjer, som du kan bruge til at ensrette og styre vigtige ledelsesmæssige aktiviteter relateret til en konkret transformation 
  • Praktisk indsigt i, hvordan LB Forsikring valgte at involvere ledelsen i understøttelsen af organisationen i forbindelse med udskiftning af kernesystem 
  • Mulighed for inspirerende dialog og spørgsmål
     
Kasper Goth

Oplægsholder

Kasper Goth

Change management ekspert

Kasper Goth er ekspert i forandringsledelse igennem mere end 15 år, hvor hans karriere især har haft fokus på organisatorisk implementering under transformation. Kasper har arbejdet i forskellige roller såsom: ‘Ansvarlig for organisatorisk implementering’, ‘rådgiver’, ‘træner’, ‘Change Manager’ og ‘Coach’.

steen holse andersen

Steen Holse Andersen

COO hos LB Forsikring

Steen Holse Andersen har 31 års erfaring fra den danske forsikringsbranche, og så har han fungeret som leder siden 2003. De seneste 8 år som del af LB Forsikrings direktion.

Relaterede kurser