agil

Agil transformation

Hør om Ørsteds agile rejse mod at gøre vindmøller mere effektive ved hjælp af data

Hør om Ørsteds agile rejse og hvordan brug af teknologi og data gør vindmølledrift mere bæredygtig, transparent og profitabel. Vi får besøg af Simon Foss Børresen, Head of Advanced Analytics hos Ørsted. Simon tager os på en rejse, der starter ved etablering af Ørsted Lab i 2017 og opbygning af en agil organisation, og slutter hvor man er i dag, med en digital og teknologisk platform, som muliggør at Ørsted gennem data kan drive deres vindmøller effektivt.

Pris

Kr. 0,-

Dato & tid

30. september 2021
Kl. 16:30 - 18:30

Arrangementet er gratis

Tilmeld
Allan von Staffeldt Beck
Vil du vide mere?

Allan von Staffeldt Beck

+45 3118 2488
ab@changegroup.dk

Praktisk information

Dato & tid

30. september 2021

Kl. 16:30-18:30

Sted

Vibenshuset
Lyngbyvej 2
2100 København Ø

Oplæg

Oplægget holdes på dansk.

Transport

Bus 14, 184, 185, 150S og Metro M3 kører til Vibenshus Runddel Station.

Der er begrænset antal parkeringspladser i gården.

Hvorfor er det interessant?

Mange virksomheder er startet på deres agile transformation. Ørsted er en af dem. Op til 2016 investerede Ørsted massivt i data som et aktiv, der skulle hjælpe med at indfri den grønne vision. Det blev efterfulgt af etableringen af Ørsted Lab i 2017 og udviklingen af en agil organisation, der med udgangspunkt i Spotify’s agile metoder kort tid efter, havde deres første produktlancering, der skabte stor værdi for forretningen. Da Ørsted Lab senere skulle skalere den agile metode, besluttede man at kigge mod SAFe. I dag består Ørsted Lab af mere end 100 medarbejdere der, baseret på data, rådgiver Ørsteds forretningsenheder om, hvad de præcis skal gøre for at reducere omkostninger, øge produktion, reducere risici og meget mere.

Ørsted Lab har i sin relative korte levetid været igennem en stor udvikling, hvor man har taget Ørsted videre i en digital verden understøttet af agil transformation. En rejse der er organisatorisk såvel teknologisk, og som er resulteret i en platform, hvor mere end 100 medarbejdere arbejder ud fra agile metoder på tværs af domæner og applikationer.

Hvad kan du få ud af at deltage?

  • Inspiration til din virksomheds agile rejse
  • Viden om hvordan man kan opbygge en agil organisation
  • Inspiration om hvordan du pragmatisk kan tilgå forskellige agile metoder og rammeværk
  • Input til hvordan du involverer din organisation og sikrer tilsagn fra forretningen ved at italesætte løsningen i et sprog som forretningen taler
agil

Oplægsholder

Simon Foss Børresen

Head of Advanced Analytics

Simon Foss Børresen arbejder hos Ørsted, hvor han er Head of Advanced Analytics og Product Manager for Offshore Wind Operations.

Relaterede kurser