SAFe

Kurser

Leading SAFe® (scaled agile framework) Agilist

Du kender sikkert udfordringen med at udvikle produkter og implementere løsninger hurtigt nok til at følge med virksomhedens forandringer eller markedets udvikling. På kurset i Scaled Agile Framework (SAFe) lærer du at gøre virksomhedens program- og projektstyring så fleksibel, at det bliver muligt at reagere hurtigt og være klar med nye produkter og teknologier. Som konsulent hos ChangeGroup kan du få en rabatkode til kurset, som giver en kursuspris på  8.720 kr. ekskl. moms.

Pris

Kr. 8.720,-

Dato & tid

17.-18. september 2020
Kl. 09:00 - 17:00

Prisen er ekskl. moms. Normalprisen uden rabatkode er 10.900 ekskl. moms.

Tilmeld
Katrine Krogbeck
Hør mere om kurset i SAFe

Katrine Krogbeck

+45 3026 8316
kk@changegroup.dk

Praktisk information

Tid & sted

Kurset afholdes i Herlev som klassekursus.

Det dækker prisen over

Deltagerbevis

Undervisningsmateriale

SAFe Agilist (SA4) Certificering

Adgang til ScaledAgile Community

Forplejning på de 2 kursusdage (morgenmad, frokost, samt kaffe/te/vand/frugt)

Særlig praktisk information

Det er 2 intense dage, så sørg for at være veludhvilet og kan deltage den fulde tid. Der skal ikke medbringes bærbar. Undervisningen foregår på dansk.  Undervisningsmaterialet og certificering er på engelsk.  Materialet bliver udleveret på dagen.

Certificering

Certificeringen er inkluderet i prisen og skal tages på egen hånd efter kurset. Certificeringen foregår online og er multiple choice besvarelse af 45 spørgsmål, der skal løses indenfor 90 minutter. Beståelse ved mindst 34 rigtige svar (75%). Certificeringen kan først tages efter deltagelse i kurset og skal tages indenfor 30 dage af kurset. Certificeringen inkluderer en test eksamen med ubegrænset antal forsøg.

Om kurset i Scaled Agile Framework (SAFe)

Hvad er SAFe?

SAFe står for Scaled Agile Framework og er en metode til at organisere og styre projekter fleksibelt, så virksomheden hurtigt kan reagere på forandringer i markedet. Mange virksomheder har allerede agile teams, der arbejder med metoder som Scrum, Kanban eller XP, men der opstår ofte udfordringer, når flere teams skal arbejde sammen på tværs af udviklingsprojekter. SAFe er et rammeværk, som gør det muligt for store virksomheder at arbejde smidigt og effektivt med produktudvikling. SAFe skaber resultater for virksomheden ved at:

  • gøre det muligt for agile teams hurtigt at tilpasse sig forandringer i markedet
  • øge produktivitet af produktudvikling
  • højne kvalitet af produkter
  • øge kundetilfredshed
  • motivere medarbejdere

Kursusindhold

Kursisterne vil få en forståelse af lean-agile tankegangen og hvorfor den er så effektiv i nutidens “adapt-or-die” marked, samt hvad det betyder at lede en Lean-Agile transformation. De lærer også at opbygge og støtte agile teams og programmer, styrke Lean Portfolio, opbygge en kontinuerlig Delivery Pipeline og DevOps kultur og koordinere store løsninger. 

På kurset får kursisten en forståelse af hvad agil tilgang er og vi gennemgår alle elementerne af det agile manifest, de agile principper samt SAFe Lean Agile principper med eksempler og øvelser. SAFe House of Lean beskriver endvidere hvorfor og hvordan agil skal bruges i organisationen og vi kommer omkring ledelse, værdi, respekt for individet og kulturen, samt hvordan man starter den agile transformationen og hvordan organisationen vedbliver at forbedre sig. 

Kurset rundes af med Q&A samt tips til certificeringen.

Hvorfor blive certificeret i SAFe?

Leading SAFe er et to-dages kursus hvor kursisten får den grundlæggende forståelse af hele SAFe rammeværktøjet og giver kursisten forudsætning for at kunne bestå certificeringen SAFe® Agilist (SA). 

SAFe (Scaled Agile Framework) er det foretrukne agile skalerings rammeværktøj i Danmark. SAFe er til programmer fra 50 til tusindvis personer og er en strukturering af best practices inden for agile software udvikling og lean management. 

SAFe består af elementer fra Scrum, Kanban, XP, DevOps og lean portefølje management og præsenterer samt klare definitioner af roller, procedurer, målinger mv. SAFe blev formaliseret i 2011. 

Kursisterne vil lære at støtte og udføre PI Planning-arrangementer, samarbejde på tværs af teams og koordinere flere Agile Release Trains (ARTs).

Kurset giver et helhedsindtryk af hvordan man starter, leder og løbende forbedrer produktet og den agile organisation. Alle processer, roller og elementer i SAFe bliver gennemgået for helheds blikket skyld dog uden at gå dybt i detaljen omkring de enkelte elementer. Alle lag i ledelsen af den agile organisation bliver gennemgået og hvad hvert enkelt lag skal bidrage med for at styre den agile organisation. Dette er så kursisten som agil forandringskonsulent ved hvordan man skal orientere sig i organisationen. 

Forudsætninger for at deltage i kurset

Kurset henvender sig til alle ledere i agile organisationer, samt agile forandringskonsulenter der skal hjælpe organisationer i den agile transformation eller sælge SAFe til organisationer. Kurset er endvidere ideelt til alle der gerne vil have et overblik og forstå det samlede SAFe rammeværktøj uden at have forudsætninger fra en agil organisation. Kurset kræver ingen forudsætninger.

Rabatkode

Kurset afholdes af Troels Jakobsen og Kasper Dannfær hos Be Lean Agile. Normalprisen på Be Lean agiles kursus er 10.900 kr. ekskl. moms. Vi har lavet en aftale med Be Lean Agile, hvor du som en del af at være med i ChangeGroups netværk, kan du få kurset til en pris på 8.720 kr. ekskl. moms. Efter tilmelding modtager du en mail med rabatkode og link til Be Lean Agile kursusside, hvor du skal tilmelde dig med rabatkoden. Information følger i mailen med rabatkoden.

Katrine Krogbeck
Vil du vide mere?

Katrine Krogbeck

+45 3026 8316
kk@changegroup.dk

Relaterede kurser